Attestor Forensics

Attestor Forensic -laitteisto tarjoaa ratkaisun rikospaikkatodisteiden tekniseen rikostutkintaan, rikostekniseen kuvantamiseen ja sormenjälkien kehittämiseen.

Attestor Forensics on saksalainen yritys, joka on erikoistunut teknisten rikostutkimuslaitteiden kehittämiseen sekä rikospaikoille että laboratoriokäyttöön. Tuotevalikoimasta löytyvät mm. rikostutkimusvalot LIGHTcube ja rikospaikkakuvaukseen tarkoitettu rikostekninen kamera SCENEview sekä sormenjälkien kemialliseks kehtittämiseksi tarkoitetut MEGAfume ja NINcha -sormenjälkikaapit.

Attestor aloitti paikallisena rikosteknisten laitteiden toimittajana saksankielisellä alueella. Monien vuosien suhteiden luomisen jälkeen he käynnistivät kansainvälisen toimintansa. Tänä päivänä Attestor vastaa globaalisti sekä rikosteknisten että kentällä työskentelevien asiakkaiden tarpeisiin.

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa Attestor pystyy tarjoamaan korkealaatuisia ratkaisuja ja menetelmiä rikosteknisiin ongelmiin ympäri maailmaa. Yritys työskentelee erilaisten asiakkaiden kanssa, aina yliopistoista ja yksityisistä tutkintayrityksistä, suuriin kansallisiin lainvalvontaviranomaisiin ja tutkintaelimiin.

Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu edellä mainittujen lisäksi sormenjälkien kemialliseen kehittämiseen rikospaikalle mukana kulkevat, MOBIfume ja NINcha P31 -laitteet. Sormenjälkien jauhekehitykseen tarkoitetut POWDERado ja TORnado -laitteet ja erilaiset IR-kuvauslaitteet (infrapunakuvaus).

Attestor varustaa myös asiakkaittensa tekniset rikostutkintalaboratoriot jopa kokonaisilla työasemakokonaisuuksilla, kuten PHOTOvent ja LABview -asemilla.

Katso lisää tuotteista täältä: https://www.finnprotec.fi/webshop/tuoteryhma/attestor-forensics/195

Criminal Investigation