Sweden Entry Tools

TÄYDELLINEN VALIKOIMA MURTOTYÖKALUJA JA HARJOITUSVÄLINEITÄ

Rakennusteollisuus kehittyy ja pyrkii jatkuvasti kehittämään entistä vahvempia ja turvallisempia rakennuksia sekä materiaaleja parantaakseen turvallisuutta rikollisuuden, tulipalojen ja luonnonkatastrofien varalta. Tämä kehitys voi kuitenkin olla haaste sotilas- ja pelastuslaitoksille, kun heidän on tultava voimalla sisään.

Sweden Entry Tools (SET) -yrityksessä olemme sitoutuneet kohtaamaan ja ylittämään tämän kehityksen haasteet, kun epäonnistunut sisäänpääsy ei ole vaihtoehto. Operatiivinen poliisikokemuksemme murtautumisesta on opettanut meille, että oikeat välineet yhdessä oikean koulutuksen kanssa tarjoaa parhaat mahdollisuudet menestykseen. Meidän murtotyökalumme ja laitteemme yhdistettynä tietoihimme ja tekniikkoihimme valmistaa sinut todellisiin tilanteisiin.

SET Breaching System on ainoa valmistaja, joka täyttää kaikki nämä vaatimukset:

  • Helppokäyttöinen
  • Ergonominen työskentelytapa
  • Kevyt
  • Murtotyökalumme on valmistettu turvallisuutta ajatellen ja auttavat sinua murtautumaan nopeammin ja tehokkaammin
  • Kuka tahansa voi käyttää työkaluja kehon koosta tai voimasta riippumatta
  • Koulutamme sinua käyttämään kaikkia erilaisia ​​murtotyökaluja, täydellinen koulutusratkaisu
  • Tarjoamme täyden myynnin jälkeisen tukipalvelun

SET Breahing System auttaa sinua murtamaan joko metallisia tai puisia ovia (sisään- ja ulospäin avautuvia) turvatasosta riippumatta sekä murtamaan korkean tason turvalasia. SET-murtotyökalut on suunniteltu käytettäväksi mahdollisimman pienellä vaivalla maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

SET Breaching -tuotevalikoimaan kuuluu mm. seuraavia työkaluja: HeavyRam, MediumRam, MiniRam, Edgebender, CarRake, MultiSledge, MultiPry ja Multibreacher

Katso lisää tuotteista täältä: https://www.finnprotec.fi/webshop/tuoteryhma/swedenentrytools/107

Breaching and Mobility