Tactical Electronics

KEITÄ OLEMME:

Tactical Electronics on ollut luotettava resurssi tarjoamalla lainvalvontaviranomaisille ja trendiä määritteleville sotilasryhmille tekniikkaa ja koulutusta, joita tarvitaan todellisista haasteista selviämiseksi. Suunnittelemme taktisia kamerajärjestelmiä ja EOD-laitteita, opetamme EOD- ja elektroniikkakursseja useilla tasoilla, tarjoamme R&D-palveluita ja suunnitelemme sekä valmistamme IED-harjoitustarvikkeita. Päätavoitteemme on suojella niitä, jotka suojelevat meitä.

Tactical Electronics:n erittäin ainutlaatuinen ominaisuus on sisäisten divisiooniemme yhteistyö: Tactical Electronics Products, Tactical Electronics Training ja Tactical Electronics Research ja Development. Yhdistämällä kaksi toimipistettämme Broken Arrow, OK ja Virginia Beach, VA, sisäisiin osastoihimme antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme tarvittavat vipuvaikutukset, jotta he voivat paremmin menestyä reaalimaailman haasteissa.

TUOTTEET:

KAMERAJÄRJESTELMÄT:

Valmistajalta löytyy laaja valikoima erilaisia kameroita: rynnäkkötiedustelukamerat, puomikamerat, infrapunakamerat (IR), K9-kamerat ja lämpökamerat.

Tactical Electronics CORE -kamerajärjestelmät parantavat taktisten tarkastusten suorittamista tarjoamalla kehittyneimmät kamerat, lämpöfuusiotekniikat ja ylittämättömän modulaarisuuden. CORE sisältää langattomat, teräväpiirtoiset, digitaalisesti salatut kamerat ja näytöt.

CORE-järjestelmä on täysin modulaarinen ja antaa sinun kiinnittää neljä erilaista kamerakaulaa CORE Grip:iin tai Pole Grip:iin. Kaikkien CORE-kameroiden video suoratoistetaan langattomasti (5 GHz) mihin tahansa CORE-näyttöön AES-salatun kanavan kautta.

EOD-KITIT JA ERIKOISTYÖKALUT:

Tactical Electronics Explosive Ordnance Disposal (EOD) Tool Kits -sarjan ovat kehittäneet EOD- ja pommiteknikot. Jokainen sarja koostuu käsin valituista työkaluista, joita voidaan käyttää elektroniikkadiagnostiikan turvalliseen suorittamiseen, analogisten tunkeutumisjärjestelmien voittamiseen ja turvallisten epäiltyjen parannettujen räjähteiden (IED) tekemiseen. Tiimimme on organisoinut jokaisen komponentin huolellisesti mukautettuihin nailonkoteloihin varmistaakseen, että jokainen EOD-sarja on kompakti, kevyt ja helposti saatavilla.

Katso lisää tuotteista täältä: https://www.finnprotec.fi/webshop/tuoteryhma/tactical-electronics/160

EOD/IEDD/CBRNE