Vidisco

Vidisco Ltd. on maailman johtava huipputeknisten kannettavien läpivalaisulaitteiden suunnittelija ja valmistaja.

Lähes 30 vuoden ajan Vidisco on mullistanut röntgenteollisuutta, koska se oli ensimmäinen yritys, joka tarjosi kannettavan, PC-pohjaisen digitaalisen röntgenjärjestelmän, joka oli pakattu yhteen matkalaukkuun.

Yhtiö perustettiin vuonna 1988 Aran Electronicsin osayrityksenä etsimään erityisesti kannettavaa ratkaisua räjähtämättömien pommikuorien läpivalaisuun sotilas- ja ilmavoimien harjoittelujen jälkeen. Vidisco sijaitsee Or-Yehudassa, kaupungissa keski-Israelissa, ja sillä on lähes 50 työntekijää.

Nykyään Vidiscon kannettavia digitaalisia röntgenjärjestelmiä myydään yli 75 maassa, ja niitä käytetään kaikissa maastoissa ja sääolosuhteissa.

Vidisco on eksklusiivinen digitaalisten röntgenjärjestelmien toimittaja IDF:lle (Israelin puolustusvoimat) ja tekee tiivistä yhteistyötä Israelin poliisin ja IAI:n (Israelin ilmailu- ja avaruusteollisuus) kanssa. Suurin osa myynnistä tulee kuitenkin kansainvälisiltä markkinoilta.

Yhtiö myy kannettavia röntgenjärjestelmiään (kannettavat läpivalaisulaitteet) kolmella markkinoilla käytettäväksi: NDT-, turvallisuus- ja eläinlääketieteellisissä sovellutuksissa.

Turvallisuusalalla Vidiscon kannettavat digitaaliset röntgenvalvontajärjestelmät ovat kompakteja, älykkäitä ja kevyitä. Vidiscon uuden sukupolven järjestelmiä käytetään pommien havaitsemiseen (EOD ja IEDD) ja hävittämiseen, VIP-suojaukseen, huumeiden salakuljetusten havaitsemiseen ja tullissa sekä oikeuslääketieteellisessä (mukaan lukien kaksoisenergian havaitseminen).

Rikkomattoman aineenkoetuksen (NDT) kentällä Vidiscon karkaistuja kannettavia digitaalisia röntgenjärjestelmiä käytetään menestyksekkäästi erilaisiin NDT-sovelluksiin, kuten ilmailu-, öljy- ja kaasutoimintaan, auto-, hitsaus-, elektroniikka-, energia- ja energia-alaan, laboratorioihin, yliopistoihin (R&D), museot, oikeuslääketiede, telakat ja monet muut.

Vidisco jatkaa pyrkimyksiään johtaviin digitaalisiin radiografiatekniikoihin säilyttääkseen asemansa maailmanlaajuisena markkinajohtajana.

Kysy lisää: sales@finnprotec.fi

Search and Inspection