3M Peltor

ComTac VI NIB Headset dubble cable

Tuotekoodi: MT20H682FB-19BN

Valitse vaihtoehto

Valitse määrä

Hinta yhteensä

1827.35(sis. ALV)

Jaa Facebookissa

3M Peltor ComTac VI NIB Headset dubble cable

3M PELTOR ComTac VI NIB Headset with dubble cable connectors, NATO wied, Green

 

 

 

 

 

 • NATO wired (Huom! Peltor kytketyt PTT adapterit eivät toimi tämän tuotteen kanssa)
 • Kuulonsuojaimet haastaviin ympäristöihin
 • Natural Interaction Behaviour (NIB) -ominaisuuden ansiosta kasvokkain tapahtuva viestintä onnistuu myös meluisassa ympäristössä
 • Melutasoon mukautuva suojaus parantaa tilannetietoisuutta
 • Mission Audio Profile (MAP) -ominaisuuden avulla voit muokata ja optimoida ympäristöäänien kuuntelutoimintoa
 • Yhteensopiva muiden suojavarusteiden, kuten kypärien ja suojaliivien kanssa
 • Jopa 28 dB:n suoja haitallista melutasoa vastaan
 • Mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän
 • Käyttövalmiit, ei käynnistysaikaa
 • Ohjelmistolatauksia tai ulkoista radio-ohjauslaatikkoa ja virtalähdettä ei tarvita
 • Saatavana dynaamisen mikrofonin kanssa
 • Kokoontaittuva päälakisanka
 • Testattu soveltuvin osin MIL-STD-810G- ja EMC-MIL-STD-461F -standardien mukaisesti

 

3M PELTOR ComTac VI NIB -kuulonsuojaimissa on Natural Interaction Behaviour -ominaisuus lyhyen matkan viestintää varten. Mission Audio Profile (MAP) -ominaisuuden avulla voit muokata ympäristöäänien kuuntelutoimintoa ja optimoida sen tilanteeseen sopivaksi. Vihreät kuulonsuojaimet vaimentavat ympäristön melua jopa 28 dB, ja ne ovat yhteensopivat muiden suojavarusteiden kanssa. Mallissa on kokoontaittuva päälakisanka.

3M PELTOR ComTac VI NIB -kuulonsuojaimilla suojaat kuuloasi haitalliselta melutasolta, parannat tilanteen havainnointia ja viestit tiimin kesken selkeästi myös meluisassa ympäristössä. Ne soveltuvat erinomaisesti haastaviin ympäristöihin, joissa tarvitaan hyvää toimintakykyä, kuten poliisin ja pelastusviranomaisten tehtäviin. Mission Audio Profile (MAP) -ominaisuuden avulla voit muokata ympäristöäänien kuuntelutoimintoa ja optimoida sen tilanteeseen sopivaksi (kuten partiointi tai havainnointi). Kuulonsuojaimet vaimentavat ympäristön melua jopa 28 dB. Ne ovat hyvin yhteensopivat muiden suojavarusteiden kanssa, ja kaksisuuntaisen viestintäominaisuuden ansiosta tiimien yhteistyö sujuu pitkilläkin etäisyyksillä. Natural Interaction Behavior (NIB) -ominaisuuden ansiosta kasvokkain tapahtuva viestintä onnistuu myös meluisassa ympäristössä ilman ulkoista radiolaitetta. Järjestelmää on helppo käyttää: kun olet riittävän lähellä toista henkilöä, yhteys muodostuu automaattisesti. NIB:n avulla voit myös viestiä lähellä olevien ihmisten kanssa kaksisuuntaisesti. Laite on heti käyttövalmis, eikä erillistä käynnistysaikaa tarvita. Täysin itsenäinen kaksoiskuulokejärjestelmä mahdollistaa puhumisen ja ulkoiseen radiosignaalin vastaanottamisen. Elektroniikka on sijoitettu kokonaan suojainten kotelon sisään, minkä ansiosta erillistä ohjauslaatikkoa, ohjelmistolatauksia tai ulkoista virtalähdettä ei tarvita. Siksi sähkökatkokset eivät haittaa suojainten toimintaa. Tuplakuulonsuojaustilassa tilannehavainnointikyky säilyy myös korvatulppia käytettäessä, ja lisäksi kuulonsuojaimet säästävät virtaa kytkeytymällä automaattisesti pois, kun ne eivät ole käytössä. Malli on vihreä ja siinä on kokoontaittuva päälakisanka. Testattu soveltuvin osin MIL-STD-810G- ja EMC-MIL-STD-461F -standardien mukaisesti.

FinnProtec Oy
Kilonkallio 3B, FI-02610 Espoo
Tel: +358 9 554 334
Sijainti kartalla

Copyright © 2021 Finnprotec Oy Kaikki oikeudet pidätetään.