3M Peltor

MT7H79A kuulonsuojain

Tuotekoodi: MT7H79A

Hinta yhteensä

366.50(sis. ALV)

Jaa Facebookissa

3M Peltor MT7H79A kuulonsuojain

  • Auttaa kommunikoimaan selkeästi erittäin meluisissa ympäristöissä
  • Tehokkaasti taustamelua vaimentava mikrofoni tarjoaa selkeän ja luotettavan kommunikaation
  • Nopeasti ja helposti asetettava integroitu puomimikrofoni tarjoaa helpon käsiteltävyyden
  • Kuulonsuojaimissa on miellyttävät pehmeät ja leveät kupujen pehmusteet
  • Kuulonsuojainten edistyksellinen rakenne mahdollistaa erinomaisen äänentoiston myös erittäin meluisissa ympäristöissä minimoiden resonanssi- ja häiriöäänet.
  • Päälakisankaversio
  • Vaimennusluokka (HML): H=33 M=32 L=24

 

Korkean suorituskyvyn omaavat kaksisuuntaiset 3M™ PELTOR™ -viestintäkuulonsuojaimet on suunniteltu meluisiin teollisuusympäristöihin. Kuulonsuojaimissa on miellyttävät pehmusteet kuvuissa, ja taustamelua suodattava mikrofoni tarjoaa kirkkaan ja selkeän kommunikaation.

Kaksisuuntaiset 3M™ PELTOR™ ‑viestintäkuulonsuojaimet auttavat kommunikoimaan selkeästi meluisessa ympäristössä. Kuulonsuojainten edistyksellinen rakenne mahdollistaa erinomaisen äänentoiston myös erittäin meluisissa ympäristöissä minimoiden resonanssi- ja häiriöäänet. Pehmeät, leveät, vaahtomuoviset pehmusteet kuvuissa ja yksilöllisesti muovatut päälakisangat tarjoavat tasaisen ja yhtenäisen paineen jakautumisen korvien ympärillä ja mukavan käyttökokemuksen. Puomimikrofoni suodattaa taustamelua tehokkaasti ja tarjoaa selkeän sekä kirkkaan kommunikoinnin. Käsitteleminen on helppoa nopeasti asetettavan integroidun puomin avulla

FinnProtec Oy
Kilonkallio 3B, FI-02610 Espoo
Tel: +358 9 554 334
Sijainti kartalla

Copyright © 2021 Finnprotec Oy Kaikki oikeudet pidätetään.