3M Peltor

ProTac III Slim

Tuotekoodi: MT13H220A

Hinta yhteensä

154.15(sis. ALV)

Jaa Facebookissa

3M Peltor ProTac III Slim

 
3M Peltor ProTac III Slim on kuuleva kuulosuojain, joka auttaa suojautumaan haitalliselta melulta, mutta mahdollistaa alle 82 dB:n tasolla olevien ympäristön äänien kuulemisen. Tämä mahdollistaa kommunikoinnin muiden lähellä työskentelevien kanssa ja parantaa varoitussignaalien, lähestyvien ajoneuvojjen tai koneiden prosessien tuottamien äänien kuulemista.
 
Mikrofonit ympäristöäänien kuunteluun
Kun joku lähelläsi puhuu, sinun ei tarvitse nostaa kuulonsuojainta kuullaksesi häntä. Kuuleva toiminto päästää puheen ja  varoitussignaalit läpi, kun taas voimakkaat äänet, melu ja impulssiäänet vaimennetaan sekunnin murto-osissa kuulosi suojaamiseksi vaurioilta. Ympäristöäänien voimakkuus voidaan säätää viiteen tasoon, maks. +1 dB.
 
Elektroniikka hyvin suojattuna
ProTac III:ssa on Dual Shell -rakenne, jonka ansiosta elektroniikka voidaan sijoittaa kuvun ulkopuolelle, ei sen sisään. Näin elektroniikka on paremmin suojassa hieltä ja kosteudelta, joka voisi vahingoittaa sitä.
 
Kuule matkapuhelimesi soittoääni
Yhdessä matkapuhelimen kanssa ProTac III voi toimia yhdyssiteenä muuhun maailmaan. Kun yhdistät matkapuhelimesi kaapelilla ProTac III:n 3,5 mm tuloliitäntään, kuulet soittoäänen kuvun sisällä. Jos tilanne sallii, voit keskeyttää työskentelyn ja siirtyä turvalliseen ympäristöön puhelua varten. Jos käytät radiopuhelinta, voit myös yhdistää sen kuuntelua varten ProTac III:n 3,5 mm tuloliitäntään.
 
 
  • Vaimennus: SNR 26dB
  • Toimii kahdella AA paristolla
  • Paristojen kestoaika on noin 100 tuntia
  • Automaattinen virrankatkaisu, jos mitään toimintoa ei käytetä neljään tuntiin
  • 3,5mm stereoliitin (vain tulo, rajoitettu 82 dB:iin) ulkoisten laitteiden liittämiseen (esim. matkapuhelin tai radiopuhelin)
  • Paino 303 g

 

FinnProtec Oy
Kilonkallio 3B, FI-02610 Espoo
Tel: +358 9 554 334
Sijainti kartalla

Copyright © 2024 Finnprotec Oy Kaikki oikeudet pidätetään.