3M Peltor

WS Alert X

Tuotekoodi: MRX21A4WS6

Valitse vaihtoehto

Valitse määrä

Hinta yhteensä

604.80(sis. ALV)

Jaa Facebookissa

3M Peltor WS Alert X

 
 

Bluetooth®-yhteydellä varustettuja 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ X ‑kuulokkeita, joissa on taustamelua vaimentava puomimikrofoni, voi käyttää meluisissa ympäristöissä yhdistämällä ne matkapuhelimeesi kaiutinpuheluita ja suoratoistoa varten. Kuulokkeissa on melutasoon mukautuva kuulonsuojaintoiminto ympäristöäänien kuuntelua varten, ja ne voi synkronoida mobiilisovelluksessa, jolloin käyttäjien on helppo ottaa kuulokkeet käyttöön ja säätää niitä.

Pidä yhteys ja suojaa kuulosi 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ X ‑kuulokkeilla. Bluetooth®-kuulokkeita, joissa on taustamelua vaimentava puomimikrofoni, voi käyttää meluisissa ympäristöissä yhdistämällä ne matkapuhelimeesi kaiutinpuheluita ja suoratoistoa varten. Kuulokkeet auttavat suojautumaan vaaralliselta melulta ja parantavat samalla tilannetietoisuuttasi ympäristöäänien kuunteluun tarkoitetun ja melutasoon mukautuvan kuulonsuojaintoiminnon avulla. Kuulokkeet voi myös synkronoida mobiilisovelluksessa, jolloin käyttäjien on helppo ottaa kuulokkeet käyttöön ja säätää niitä.

 

3M Peltor WS Alert X on kuulosuojain, jossa on päälakisanka, Bluetooth ja melua vaimentava puomimikrofoni ja joka muodostaa yhteyden matkapuhelimeesi handsfree-puheluita ja suoratoistoa varten meluisissa ympäristöissä. Kuulokemikrofonissa on myös melutasosta riippuva toiminto, joka mahdollistaa ympäristön äänten kuulemisen. WS Alert X voidaan liittää 3M Connected Equipment -mobiilisovellukseen konfigurointia ja hienosäätöä varten. Mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Mobiilisovellus voi esimerkiksi lähettää muistutuksia siitä, milloin hygieniasarjaa vaihdetaan, ja muistutuksen tiheyden voi valita itse.


Kuulokemikrofoni auttaa suojautumaan vaaralliselta melulta ja parantaa samalla tilannetietoisuutta melutasosta riippuvan ympäristön äänten kuuntelutoiminnon avulla. Kuulonsuojaimessa on myös Push-to-listen-toiminto, jota käytetään ympäristön äänten nopeaan aktivoimiseen.


Mobiilisovellus matkapuhelimella navigointiin
Mobiilisovelluksella on mahdollista navigoida kuulokkeiden valikossa ja tehdä säätöjä helposti ja nopeasti. Asetuksia voi tehdä myös käyttämällä kuulosuojaimessa olevia suuria ja helppokäyttöisiä painikkeita.


Sovelluksen kautta löytyvät nopeasti myös käyttöohjeet (teksti- ja videomuodossa), usein kysytyt kysymykset ja tekniset tiedot. Muistutustoiminto muistuttaa hygieniasarjan vaihtamisesta.


Entistä parempi meluntorjunta
Melua vaimentava puhemikrofoni on ainutlaatuinen. Sen melua vaimentavat ominaisuudet ovat tärkeitä, kun puhut puhelimessa meluisissa ympäristöissä. Puheäänesi vahvistuu, mutta ympäröivä melu vaimennetaan. Päivitetty ohjelmisto, joka ohjaa melun vähentämistä, parantaa puhelusi laatua entisestään.


Helpottava Push to Listen -toiminto
Kuulosuojaimen ulkopuolella sijaitsevat mikrofonit pyydystävät ääniä ympäristöstä. Ne analysoidaan elektronisesti, ja kovat äänet vaimennetaan automaattisesti enintään 82 desibeliin. Puhe eritellään kovista äänistä, ja voit kuunnella lähellä olevien työtovereiden puhetta ilman kuulovaurioita.


Uuden Push to Listen -toiminnon avulla voit valita, koska pidät ympäristönkuuntelun aktiivisena. Kaksoisnapauttamalla ON-painiketta voit helposti aktivoida ympäristön kuuntelutoiminnon, kun haluat keskustella kollegan kanssa. Mahdollisten puheluiden ja suoratoiston volyymi laskee niin, että kuulet selvästi, mitä sanotaan joutumatta nostamaan suojainta korvalta. Kun keskustelu työtoverin kanssa on ohi, voit sammuttaa Push to Listenin painamalla nappia kuulosuojaimessa.


Markkinoiden paras ympäristönkuuntelu
Kuulosuojaimet vaimentavat tehokkaasti kaiken vahingollisen melun, mutta kuuntelutoiminnon avulla kuulet selkeästi ympäristön äänet ja voit keskustella lähellä olevien henkilöiden kanssa kuulosuojaimia nostamatta – samalla vältät kuulon vaurioitumisriskin. Kaikki impulssiäänet vaimenevat (maks. 82 dB), mutta heikkoja ääniä vahvistetaan niin, että havaitset ne jopa paremmin kuin ilman kuulosuojaimia.


Musiikin suoratoisto
3M Peltor WS Alert X tukee suoratoistoa Bluetoothin kautta, ja äänenlaatu on erittäin korkea. Äänenlaatu on entistä parempi täysin uuden ohjelmiston ansiosta. Kun suoratoistat musiikkia, sinun ei tarvitse enää napauttaa puhelintasi hallitaksesi musiikkia, jota kuuntelet. Kuulonsuojaimen Bluetooth-painike ohjaa toistoa, taukoa ja ohitusta.

 • Pehmustettua kuulosuojainta on saatavilla kahdessa mallissa: päälakisanka tai suojakypäräkiinnike
 • Bluetooth-tekniikka yhdistettäväksi ulkoiseen Bluetooth-laitteeseen, mikä mahdollistaa handsfree-puhelut ja suoratoiston
 • Melua vaimentava puomimikrofoni selkeään puheensiirtoon meluisissa ympäristöissä
 • Akun käyttöaika on jopa 70 tuntia
 • Melutasosta riippuvainen toiminto mahdollistaa ympäristön äänten kuulemisen ja lisää tietoisuutta ympäristön tapahtumista
 • Yhdistä iOS- ja Android-yhteensopivaan 3M Connected Equipment -mobiilisovellukseen kuulokemikrofonin asennuksen ja säätämisen helpottamiseksi – sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta
 • Mobiilisovellus voi lähettää muistutuksia siitä, milloin vaimennustyynyt (hygieniasarja) vaihdetaan, ja muistutuksen tiheyden voi valita itse
 • Push-to-listen-toiminto (paina kuunnellaksesi -toiminto) ympäristön äänten nopeaa aktivointia varten
 • Ääniohjattu palaute asennuksen jälkeen – tee säätöjä ilman kuulokemikrofonin riisumista
 • Kuulokemikrofoni sammuu akun säästämiseksi automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty neljään tuntiin
 • Vaihdettavat vaimennustyynyt (hygieniasarja) ja korvakuppien suoja

FinnProtec Oy
Kilonkallio 3B, FI-02610 Espoo
Tel: +358 9 554 334
Sijainti kartalla

Copyright © 2022 Finnprotec Oy Kaikki oikeudet pidätetään.