Attestor Forensics Attestor Forensics

 

 

 

 

Attestor Forensic -laitteisto tarjoaa ratkaisun rikospaikkatodisteiden tekniseen rikostutkintaan, rikostekniseen kuvantamiseen ja sormenjälkien kehittämiseen.

Attestor Forensics on saksalainen yritys, joka on erikoistunut teknisten rikostutkimuslaitteiden kehittämiseen sekä rikospaikoille että laboratoriokäyttöön. Tuotevalikoimasta löytyvät mm. rikostutkimusvalot LIGHTcube ja rikospaikkakuvaukseen tarkoitettu rikostekninen kamera SCENEview sekä sormenjälkien kemialliseks kehtittämiseksi tarkoitetut MEGAfume ja NINcha -sormenjälkikaapit.

Attestor aloitti paikallisena rikosteknisten laitteiden toimittajana saksankielisellä alueella. Monien vuosien suhteiden luomisen jälkeen he käynnistivät kansainvälisen toimintansa. Tänä päivänä Attestor vastaa globaalisti sekä rikosteknisten että kentällä työskentelevien asiakkaiden tarpeisiin.

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa Attestor pystyy tarjoamaan korkealaatuisia ratkaisuja ja menetelmiä rikosteknisiin ongelmiin ympäri maailmaa. Yritys työskentelee erilaisten asiakkaiden kanssa, aina yliopistoista ja yksityisistä tutkintayrityksistä, suuriin kansallisiin lainvalvontaviranomaisiin ja tutkintaelimiin.

Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu edellä mainittujen lisäksi sormenjälkien kemialliseen kehittämiseen rikospaikalle mukana kulkevat, MOBIfume ja NINcha P31 -laitteet. Sormenjälkien jauhekehitykseen tarkoitetut POWDERado ja TORnado -laitteet ja erilaiset IR-kuvauslaitteet (infrapunakuvaus).

Attestor varustaa myös asiakkaittensa tekniset rikostutkintalaboratoriot jopa kokonaisilla työasemakokonaisuuksilla, kuten PHOTOvent ja LABview -asemilla.

Attestor Forensics/

Nimi | Hinta

Sivun alkuun

FinnProtec Oy
Kilonkallio 3B, FI-02610 Espoo
Tel: +358 9 554 334
Sijainti kartalla

Copyright © 2024 Finnprotec Oy Kaikki oikeudet pidätetään.