3M Peltor Lisävarusteet

3M Peltor on maailman johtava henkilönsuojainten valmistaja. 3M ja Scott Safety tuotteet täydentävät 3M:n jo ennestään laajaa henkilönsuojainvalikoimaa, johon kuuluvat kuulonsuojaimet, hengityssuojaimet, hitsaussuojaimet, pään- ja kasvojensuojaimet, silmiensuojaimet, sekä putoamissuojaimet ja suojavaatteet. Tuotevalikoimasta löytyvät mm. ComTac XPI ja ComTac VI NIB -aktiivikuulosuojaimet sekä Virve-adapterit.

3M™ PELTOR™ -tuotteet ovat arvostettuja kommunikaatio- ja kuulonsuojaustuotteita. Yli 50 vuoden kokemuksella PELTOR™ -tuotemerkki takaa huippulaatuiset viestintä- ja kuulonsuojausratkaisut, joissa käyttömukavuus ja suojaus ovat optimaalisessa tasapainossa. PELTOR -kommunikaatio- ja kuulonsuojaustuotteet sisältävät laajan valikoiman viestintäjärjestelmiin tarkoitettuja suojainratkaisuja. Monet yritykset ovat valinneet PELTOR™ -tuotteet optimaaliseksi suojaksi erilaisiin työympäristöihin.

3M:n tavoitteena on vastata asiakkaiden tarpeisiin asiantuntemuksen, laadun ja palvelun avulla. Globaalin teknologia-, valmistus- ja tietoverkoston avulla 3M auttaa työntekijöitäsi työskentelemään turvallisesti. Tuotekehityksen perusajatuksia ovat mm. edistyksellinen teknologia, korkea laatu, sekä kattava innovatiivinen tuotevalikoima.

Terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä kaikissa työympäristöissä. Henkilönsuojainten käyttömukavuus edistää työntekijöiden suojausta parantaen myös tuottavuutta ja turvallisuutta. Henkilösuojauksen lisäksi 3M:n pyrkimyksenä on suojella myös ympäristöä. Siksi yrityksen julkisena tavoitteena on kehittää ja käyttää turvallisia tuotteita, joilla on mahdollisimman vähäinen vaikutus ihmisiin ja ympäristöön.

3M Peltor catalog

 

3M Peltor/

Nimi | Hinta

Sivun alkuun

FinnProtec Oy
Kilonkallio 3B, FI-02610 Espoo
Tel: +358 9 554 334
Sijainti kartalla

Copyright © 2024 Finnprotec Oy Kaikki oikeudet pidätetään.