Yritys

FinnProtec Oy on vuonna 1993 perustettu turvallisuusalan yritys, ja toimintamme perustuu laatutuotteiden ohella yksilölliseen ongelmanratkaisuun. Kun teillä on tarve, löydämme siihen parhaan ratkaisun. Monissa tapauksissa voitte itse osallistua suunnitteluprosessiin ja vaikuttaa minkälainen tuote tai järjestelmä lopulta on. Räätälöidyt, kokonaisvaltaiset järjestelmät ovat yksi vahvuuksistamme, ja niiden käyttöön myös tarvittaessa koulutamme henkilöstönne.

Edustamme lukuisia alan johtavia tuotemerkkejä kansainvälisiltä markkinoilta. Tuomme maahan mm. EOD- ja IEDD-työkaluja, murtovälineitä, läpivalaisulaitteita, rikostutkimusvälineitä, suojalaukkuja, työ- ja aluevalaisimia, taktista viranomaisvaatetusta sekä erilaisia henkilökohtaisia varusteita. Katso edustamiamme tuotemerkkejä tuotemerkit-sivulta.

Asiakkainamme on monenlaisia viranomaistahoja ja turvallisuusalan yrityksiä sekä Suomessa että Virossa. Tuotteitamme on saatavilla myös hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä kautta Suomen.

Missio, visio ja arvot

Missionamme on lisätä yhteiskunnan turvallisuutta ja poikkeusolojen sietokykyä Suomessa ja lähialueilla palvelemalla viranomaisia uusien suorituskykyjen luomisessa ja vanhojen suorituskykyjen kehittämisessä.

Visionamme on ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja toimittaa asiakkaille kokonaisia integroituja järjestelmiä tai osajärjestelmiä sekä elinkaarijakson mukaisia huolto-, ylläpito- ja koulutuspalveluita. Yhtiö on globaalisti verkostoitunut ja seuraa aktiivisesti alan kansainvälistä kehitystä, mitä hyödynnetään asiakkaiden suorituskykyjen kehittämisessä.

Arvomme ovat isänmaallisuus, luotettavuus ja innovatiivisuus.

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme palvella teitä.